| Paulzb | Date: Otrdiena, 15.04.2008, 00:57 | Message # 1 |
|
Jauniņais
Grupa: Jauns lietotājs
Ziņojumi: 7
Reputācija: 0 [0%]
Statuss: Offline
| Kaa to dabuut, nosuutiit uz toto, un kaadas ir alternatiivas? Paldies
|
| |
| |
| toto | Date: Otrdiena, 15.04.2008, 09:34 | Message # 2 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 799
| Šajā gadījumā sūtīju līguma ar banku par karti kopiju. Es domāju, ka tas arī ir domāts.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| |
| jakinsh | Date: Otrdiena, 15.04.2008, 12:04 | Message # 3 |
Speciālists
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 87
| Hansabankai piemeeram nav uz kartes līguma adrese minēta taa ka tas vareetu nedereet! Bank statement ir konta izraksts- aizej uz banku un paprasi lai izdrukaa par jebkuru periodu, kaut vai par 1 dienu un tajaa izdrukaa paraadaas adrese, ko nevar dabuut izdrukaajot pats no internetbankas. Un veel paprasi, lai uzliek zīmogu un parakstu. Tas taa iisumaa par to kaa dariities ar Hansabanku . Tā izdruka hanzenee maksaa 1 Ls
|
| |
| |
| dandy | Date: Otrdiena, 15.04.2008, 22:54 | Message # 4 |
|
Speciālists
Ziņojumi: 95
| Quote (jakinsh) Hansabankai piemeeram nav uz kartes līguma adrese minēta taa ka tas vareetu nedereet es kad ņemu hansabankā karti,man iedeva kādus 3-4 līgumus,ar dažādiem nosaukumiem,bet visi saistīti ar kontu vai karti. uz diviem točna bija adrese.
|
| |
| |
| jakinsh | Date: Trešdiena, 16.04.2008, 17:32 | Message # 5 |
Speciālists
Ziņojumi: 87
| nu es to karti njeemu jau gadu atpakalj.. taa ka varbuut kas ir pamainiijies... bet arii nesen njeemu vienu karti kuras līgumssaucas card agreement un tur adrese nav!! uz konta atveershanas līguma vareetu buut gan adrese.. bet runa jau sheit gaaja tikai par bank statement, kas ir konta izraksts!
|
| |
| |
| Guccinell | Date: Trešdiena, 16.04.2008, 18:02 | Message # 6 |
|
Jauniņais
Grupa: Jauns lietotājs
Ziņojumi: 4
Reputācija: 0 [0%]
Statuss: Offline
| Kāds var palidzet, ar Betfair, man trukst lidzeklju lai uzliktu likmi, nepieciešami 7GBP, vai kāds vaŗetu aizdod, ja uz doto brīdi netiek izmantoti, atdošu 10. Betfair man niks ir Guess33 NAudu ari varu ccaur hansesni nossutit. paldies, jau iepriekš ja kāds atsauksies!
|
| |
| |