Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Sagatavošanās » Moneybookers » Nevaru vairs lietot karti.
Nevaru vairs lietot karti.
BloodcumtearsDate: Otrdiena, 03.06.2008, 16:12 | Message # 1
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 22
Reputācija: 1 [1%]
Statuss: Offline
Man ar moneybrookers bija probléma verifaijot karti. Zvanot uz banku, noskaidroju, ka tas ir tapec, ka man bankas konta ir cita valuta nauda neka kartei piesaistita valuta. Sodien panemu un bankas konta nomainiju valutu un visam vajadzetu but ok, bet moneybrookers credit karshu sadalja, kur gribu pievienot jaunu karti saka, ka "This credit/debit card has already been added to your account." Bet to veco nonemt man nelauj, tikai saka, ka nevar izmantot, jo toreiz kad vini gribeja verifaiyot kartes valuta nesakrita ar konta valutu un tadel sanaca, ka konta ir 0 Latu. Ka man atrisinat sho problemu? Kur man viniem rakstit, lai atjauno manu veco karti, ka tagad man ir pareiza valuta un viss ir ok? Man nav citas kartes, tapec shi ir problema :/

Pielikts (03.06.2008, 16:12)
---------------------------------------------
Un galvenais, ka kad es profila pie manage cars meeginu verifaiyot veco karti ,vini saka, ka mes nevaram verifaiyot sho karti, ludzu pameginiet citu karti vai citu maksashanas opciju sad

totoDate: Otrdiena, 03.06.2008, 17:33 | Message # 2
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 433
Reputācija: 13 [13%]
izskatās, ka bans uzlikts, ko īsti nevar ietekmēt.
Prasi viņiem tieši -
"Can I ever use this card Nr. xxxxxxxxx or not? If yes, what I must to do for it? Thank you!" Kaut vai tādā formā.

Paņem savus 2000 Ls ar www.totolv.com

BradyDate: Otrdiena, 03.06.2008, 17:33 | Message # 3
Savējais
Ziņojumi: 39
Reputācija: 8 [8%]
Neko tur nevareesi vairs izdariit es taa domaaju. Neljauj vinji veelreiz ar karti pieregoties. Par verificeeshanu aizsuuti mailu lai atljauj, vairaak neko nevareesi es taa domaaju izdariit lietas labaa.

BloodcumtearsDate: Otrdiena, 03.06.2008, 18:38 | Message # 4
Savējais
Nu, bet man jau vēl paliek bankas pārskaitījums, vai ne? Starp citu, uz kuru mail ir jāsūta? es contacts mēģināju atrast, bet tā arī neizdevās! Varbūt Jūs varetu iedot?

totoDate: Otrdiena, 03.06.2008, 21:17 | Message # 5
Admin
apakšā ir Customer Service Department oranžā krāsā. Spied to linku un nokļūsi sadaļā, kur viss būs skaidrs wink

BriksonsDate: Otrdiena, 03.06.2008, 21:24 | Message # 6
Savējais
Ziņojumi: 21
Reputācija: 3 [3%]
Nekādām valūtām nav jāsakrīt. Tava nelaime laikam bija , ka nebija nauda kontā, kad gribēja verificēt.
Man ar Moneybookers ir GBP bet Hanzabankas kartei protams LVL valūtas.

>>>Pelni ar klikiem<<<
>>>Kā sākt pelnīt internetā - pamācības<<<

BloodcumtearsDate: Otrdiena, 03.06.2008, 21:38 | Message # 7
Savējais
Nauda kontá bija, bet tá bija EUR, nevis LVL, bet karte man ir piesaistíta pie LVL, tápéc lietojot karti prieks moneybrookers, viñi konstatéja, ka kontá nav naudas. Tá vismaz man banká skaidroja. Klau, bet es varu vnk aiziet uz banku un párskaitít noteiktu naudas summu uz to moneybrookers, ja ar karti vairs nekas nesanák?
pak ir Customer Service Department oranžā krāsā. Spied to linku un nokļūsi sadaļā, kur viss būs skaidrs

Já, es jau to izpétíju, un tur atbildi neatradu. Es arí neatradu e-mail, uz kuru var sútít jautájumus. Tur ir tikai iespéja iesútít complain, bet shis ísti nebútu complains, tápéc to funkciju neizmantoju.

Ziņojumu laboja Bloodcumtears - Otrdiena, 03.06.2008, 21:42

totoDate: Otrdiena, 03.06.2008, 22:00 | Message # 8
Admin
pārskaitījums maksā dārgāk nekā jauna karte... neticami, bet fakts.. Aizej uz DnB Nord un uztaisi sev VISA Internet pa 7 Ls

BloodcumtearsDate: Otrdiena, 03.06.2008, 23:15 | Message # 9
Savējais
Nu, pag. Viñiem nav kaut káds klientu apkalposhanas email, kur es varu paprasit, lai man to VISA atlauj otreiz verifaiyot, jo notikusi kluuda??? A karti var uztaisit, lai vina nebutu piesaistita pie konta? Un vai der tas kartes, kas karshu saraksta ir un kuras par brivu var uztaisit?

goldbriDate: Trešdiena, 04.06.2008, 10:18 | Message # 10
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 59
Neķēpājies ar veco karti, viņi neatjaunos to, ņem jaunu karti DnB Nord Internet un darbojies, man arī līdzīgi bija. Kādas bankas karte tika izmantota, vai nebija SEB?
Par šada tipa problēmām jau ir postos rakstīts arī un banka vienkārši muld, kaut kas jau jāsaka, karti piesaista ar tādu valūtu kāda kontā, nevar būt divas dažādas un darījumos konvertācija notiek automātiski(!)

Pielikts (04.06.2008, 10:18)
---------------------------------------------
Bija jautājums par to kur rakstīt, tad tas jādara šādi:

ЭТО СООБЩЕНИЕ ПОСЛАНО ОТДЕЛОМ ОБСЛУЖИВАНИЯ MONEYBOOKERS.

ЧТО БЫ ОТВЕТИТЬ ВЫ ДОЛЖНЫ ВОЙТИ В СВОЙ СЧЕТ И ПОСЛАТЬ СООБЩЕНИЕ ЧЕРЕЗ "СЧЕТ/БЕЗОПАСНОСТИ" СЕКЦИЮTO НАШЕГО ЦЕНТРА ПЕРЕДАЧИ СООБЩЕНИЙ.
********************************************************************************

Уважаемый господин Brinins,

К сожалению мы должны сообщить Вам, что Ваши попытки использовать свою кредитную карточку с посредничеством системы Moneybookers попадают под ристиркции наложенные Вашим банком-издателем карточки. Мы советуем Вас обратится к банку для более подробной информации, предоставляя служащим банка даты неосуществленных трансакций, их суммы и имя их инициатора в случае им является Moneybookers), для эвентуального рассмотрения случая со стороны банка.

Если банк не может снять свои рестрикции над подобными платежами, мы также можем посоветовать Вас воспользоваться методом пополнения Вашего счета Moneybookers посредством банковского трансфера.

Вероятно причиной этому является то, что Ваш банк-издатель карточки не поддерживает технологию криптирования карточных переводов 3d-secure.

С уважением,
Владимир
группа Moneybookers
Vēstule jau bija pulicēta topikā, bet tas tā lai tiešam saprastu .

BloodcumtearsDate: Trešdiena, 04.06.2008, 12:32 | Message # 11
Savējais
Né, es izmantoju VISA ISEC no Hansabankas. Un mans choms ari izmantoja tadu pashu un vinam viss stradaja! Ta ka visdrizak problema tomer, ka kartei bija lvl valuta, bet tani mirkli uz konta nebija lvl un nevareja to verification iziet. Starp citu, kapec jus man iesakat taisit tieshi seb? Es negribu izmest 7 LVL, un tani saraksta bija ari kartes kas ir par brivu. Taas nevar izmantot?

Ziņojumu laboja Bloodcumtears - Trešdiena, 04.06.2008, 12:35

totoDate: Trešdiena, 04.06.2008, 12:57 | Message # 12
Admin
visu var izmantot, droši atrodi sev piemērotāko un tik uz priekšu. Par brīvu bija variants studentiem. Tas ko goldbri šeit iepostoja, bija saistīts ar SEB karti. Kā saka, nav dūmu bez uguns..

BloodcumtearsDate: Ceturtdiena, 05.06.2008, 00:02 | Message # 13
Savējais
Parex banka

MASTERCARD kredtkarte

bezmaksas

2%

labākais šīs bankas risinājums <<< Vot shito te es domaju! Jaa , starp citu esmu students.

totoDate: Ceturtdiena, 05.06.2008, 10:39 | Message # 14
Admin
aiziet!

BloodcumtearsDate: Ceturtdiena, 12.06.2008, 16:28 | Message # 15
Savējais
VISS KARTIBA! Man atljava lietot VISU, jo es viniem uzrakstiju vestuliti un paskaidroju situaciju. Tagad viss ir kartiba smile

Forums » Sagatavošanās » Moneybookers » Nevaru vairs lietot karti.
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2008