Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1234»
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Peļņas shēma » BONUSU saņemšana » vcbet.com
vcbet.com
indian999Date: Svētdiena, 15.06.2008, 12:17 | Message # 1
Profesionālis
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 102
Reputācija: 16 [32%]
Statuss: Offline
Vakar ieskaitiiju pirmos 50GBP un pakaasu uz likmi 3.1... tagad gaidu kad man ieskaitiit bonusa likmi 50gbp apmeeraa.. vinjiem tur rakstiits ka to izdariis 48 stundu laikaa darba dienaas... tur ir jaaraksta tas pieprasiijums vai nav?

Ko parasti speci raksta pieprasiijuma veestulee? es domaaju ka vareetu kkur sheit forumaa publiceet zoliidi noformeetu shaadu piemeeru kur tikai nedaudz katru reizi kas jaapamaina...

izskataas ka shis ir labs kantoris un gan jau man riit/pariit naudu ieskaitiis.. kaada citiem pieredze ar VCBET?

goldbriDate: Svētdiena, 15.06.2008, 16:15 | Message # 2
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 59
Reputācija: 13 [26%]
Nu attiecībā uz pakāšanu, tā jau bija paredzama reāli pie kofa 3.1 un ja nelika pretlikmi... tad robs maciņā. Es jau nu arī neesmu svētais un uzlieku likmes Eiropas čempī un spēcīgi pakāsu no Angļu zaudējuma, un ja būtu otrādi...

Par nākošo problēmu, ja tā varētu teikt.
Dadziem, tieši kam vairāk par 50 vai nedaudz vairāk, ir zināmas problēmas ar angļu valodas pielietošanu(vienai daļai jau piemirsies) un jauniešiem attiecīgi ar krievu valodu. Varbūt valodu kādā līmenī pārvalda(saprot), bet uzrakstīt nevar, jāraksta gramatiski pareizi taču. Es arī esmu viens no neprašņām un tamdēļ izmantoju dažas progas, lai gan tas ir šarežģīti.
Piemēram, sportingbet.com bonusu saņemšanai izveidoju šādu vēstuli:

Hi,
A new victoriy!
Proofs in an appendix:
Please to include £10 Freebet in my account!

Thank you!

Standartu nevar uztaisīt faktiski, mainas apstākļi un tādēļ arī saturs, bet ieteikt saturu vajadzētu, apskaties un ja der daļa, izmanto.
Kas prot valodu tam grūti saprast neprašņu(Paēdušam nesaprasti neēdušo)!
Praksē web lapu tulkošanai uz krievu valodu(visu tulko ja nav bloķēts) pielietoju programmu: Socrat Internet Polyglot v3 , ļoti labi strādā
Tulkošanai un vēstuļu rakstīšanai programmu: Socrates Personal 4.1
un arī mūsu Latvijas saiti:
http://www.acl.lv/index.php?part=translate&lng=lv
kas nu gan tulko gaužam nesaprotami(liekas ka mazs vārdu krājums programmā), bet mainot uz krievu valodu, kur tulko labāk, var arī izveidot kaut ko...

indian999Date: Svētdiena, 15.06.2008, 19:30 | Message # 3
Profesionālis
nee nu protams ka es liku 3.1 ar domu lai pakaastu vcbet toto un pretlikmi betfair.. ideja bija lai atbriivotu bonusa likmi toto... ar to viss ir ok.. ideja shim topikam bija cik ilgi jaagaida VCBET bonuss 50gbp apmeeraa smile

man ar anglju valodu probleemu nav.. komuniceeju briivi.. par to es saaku runaat taadaa sakaraa ka varbuut citiem kaadreiz noderes.. gan jau varbuut admins ieklausiisies manaas idejaas smile

totoDate: Pirmdiena, 16.06.2008, 10:10 | Message # 4
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 887
Reputācija: 26 [52%]
indian999, bija jau šī tēma pacelta... Iedomājies, ka viens toto saņem 20 vēstules ar identisku saturu no Latvijas... Ko diez viņi padomās? smile tālāk nekomentēšu - gan jau pats saproti wink

Paņem savus 2000 Ls!

indian999Date: Otrdiena, 17.06.2008, 21:22 | Message # 5
Profesionālis
es shajaa kantorii 13. juunijaa ieskaitiiju vakaraa 50gbp un speleeju ar likmi 3.1 bet bonusu 50gbp veel sodien 17. juunijaa neesu sanjeemis.. kas tas pa sviestu??? cik es saprotu bonusam jaaparaadaas tur kur ir promo cash bilance, vai pareizi?

varbuut kaads gudraaks pakomentees?

totoDate: Otrdiena, 17.06.2008, 21:36 | Message # 6
Admin
vēstuli viņiem nosūtīji?

Paņem savus 2000 Ls!

goldbriDate: Otrdiena, 17.06.2008, 21:36 | Message # 7
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 59
Reputācija: 13 [26%]
Ja neesi aizsūtījis pieprasījuma vēstuli tad noteikti sūti. Un pielikumā pievieno liktās likmes datus un arī savus norādi, jo vairāk datu jo labāk.

jakinshDate: Trešdiena, 18.06.2008, 08:20 | Message # 8
Speciālists
Ziņojumi: 87
Reputācija: 17 [34%]
Jā tikko tīrīju šo toto... principā 2 dienas paiet, bet bez vēstules sūtīšanas nekas automātiski nenotiek un ar vēstuli shie iegūst vēl vismaz 1 dienu. Bet tomēr neko sliktu nevar teikt, jo bonuss un atvainošanās par kavējumu vienmeer tiek iedots smile Bez nekādām problēmām iesaku totesport... tur gan pēc pirmās likmes būs dokumenti jānosūta, bet nākamās piecas likmes kā uzliec, tā bonuss momentāli ir tavā kontā un tos 125GBP free bet es savācu 3 dienās liekot 6 likmes (5+bonuss) uz katru futbola vakaru... tagad jau labi var pakutināt sev nervus skatoties tās spēles tiešajā...

PhilipsDate: Trešdiena, 18.06.2008, 09:54 | Message # 9
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 78
es ar VCbet.com vakar piereģistrējos un uzliku likmi uz frančiem. šorīt nekādus brīnumus negaidīju un uzreiz e-mailu uzrakstīju. esmu sapratis, ka brīnumus īpaši nav jāgaida un esmu sūtījis arī meilus ar bonusu pieprasījumiem pirms likme ir izlemta (kaut arī noteikumos ir rakstīts, ka bonuss tiks ieskaitīts pēc tam, kad tiks izlemta pirma likme, citi toto ir pieteikami atsaucīgi un ieskaita bonusu pirms likme vēl ir izlemta).

totoDate: Trešdiena, 18.06.2008, 12:09 | Message # 10
Admin
nav pamata neticēt jakinsh un Philips - tie ir sistēmas profi, tā ka ņem vērā, indian999 wink

Paņem savus 2000 Ls!

indian999Date: Trešdiena, 18.06.2008, 20:52 | Message # 11
Profesionālis
aizsuutiiju vienu veestuli vakar un vienu sodien pa dienu ap 15tiem bet veel liidz sim briidim atbildes nav un 50gbp arii nav manaa promo bilancee...

vienslaistsDate: Trešdiena, 18.06.2008, 21:38 | Message # 12
Profesionālis
Ziņojumi: 101
Reputācija: 27 [54%]
Es arī tas nelaimīgais, nervi netur. Bet takā noteikumos rakstīts 2 darbadienu laikā un vēstuli sūtot pieminēts mēģinās atbildēt 36 stundu laikā, iespējams, šis toto velk garumā šī bonusa izsniegšanu.

(29.05.2008-1.12.2008/23kantori=202,52Ls menešalga pirms nodokļu nomaksas :))

totoDate: Trešdiena, 18.06.2008, 22:58 | Message # 13
Admin
vcbet ir ar nesliktu slavu un briesmas diezvai draud.

Paņem savus 2000 Ls!

indian999Date: Trešdiena, 18.06.2008, 23:54 | Message # 14
Profesionālis
biggrin briesmas.. hehe to tu labi pateici.. biggrin briesmas jau nedraud bet vinji izskataas ka var arii nesamaksaat...

jakinshDate: Ceturtdiena, 19.06.2008, 09:28 | Message # 15
Speciālists
Ziņojumi: 87
ticiet, samaksās gan... cool

Forums » Peļņas shēma » BONUSU saņemšana » vcbet.com
Lappuse 1 no1234»
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics