Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 4 no«1234
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Peļņas shēma » BONUSU saņemšana » vcbet.com
vcbet.com
vienslaistsDate: Otrdiena, 01.07.2008, 00:59 | Message # 46
Profesionālis
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 101
Reputācija: 27 [54%]
Statuss: Offline
Nekas sevišķs, pirmā momentā pat nezinu ar ko šiem varētu piedraudēt, vienkārši, kad sūtīju miermīlīgu vēstuli, ka vēlos saņemt bonusu (kā forumā pavidēja, mailu nesūtīsi, bonusu ātri nedabūsi), man atcirta, ka noteikumos rakstīts 2 darbadienu laikā ieskaitīs. Nestrīdos, viss pēc noteikumiem. OK. Te tās divas dienas paiet un šos no web formas un e-pasta sāku, šķiet pa diviem lagiem, ar dažādiem intervāliem, aptuvena garā rakstu: ka divas diena pagājušas, bet bonusa kā nav, tā nav un ka šie savus T&C paši neievēro, bet man liek ievērot. Mans personīgais viedoklis, nobījās, ka sakšu pa pasauli bazūnēt un 60 gadu drošo darbosanās slavas reklāmu negribēja dēļ viena latvieša sasmērēt, kā nekā daļa no mums tur bonusus atmazgā. Interesanti, varbūt vēl kadam tā būs, tad laikam šie arī neprasa, kad sūta no/uz MB, tad būšu sevi saslavinājis. biggrin

(29.05.2008-1.12.2008/23kantori=202,52Ls menešalga pirms nodokļu nomaksas :))

totoDate: Otrdiena, 01.07.2008, 01:51 | Message # 47
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 887
Reputācija: 26 [52%]
par vcbet zinu, ka viņu akcijas kotējas biržā un viņiem esot jāatskaitās paprāva akcionāru pulka priekšā. Tā ka viņi jau nu patiešām negrib riskēt ar reputāciju.

Tā ka aiziet, reģistrējamies

Toto VCbet.com

Paņem savus 2000 Ls!

PhilipsDate: Trešdiena, 02.07.2008, 14:54 | Message # 48
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 78
Reputācija: 17 [34%]
vcbet mani nebeidz pārsteigt: šodien ienāku vcbet, skatos šie man piešķiruši 9 eiro free betu par noguldījumu ar moneybookers (tipa 10%). turklāt pārsteidz tas, ka tie nav 10% no pirmā noguldijuma ar moneybookers, bet gan no kopējā, ko esmu līdz šim ieskaitījis (noguldījis biju 60 eiro, 15 un vēlreiz 15). nezināju pat, ka man šāds bonuss pienākas. abus free bet bonusus (pirmās likmes bonuss 60eiro + nakamo 5 likmju bonuss 60 eiro) arī esmu saņēmis.
tomēr ne velti laikam šim totikam ir tik augsti reitingi smile

vienslaistsDate: Trešdiena, 02.07.2008, 16:25 | Message # 49
Profesionālis
Mani arī nav aizmirsuši, 5GBP bonus piešķirts, kaut gan no MB skaitīju tikai vienreiz 50GBP. Starpcitu, Philip, identitātes pārbaudi tev prasīja, kad naudiņu izņēmi?

PhilipsDate: Trešdiena, 02.07.2008, 17:43 | Message # 50
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 78
Reputācija: 17 [34%]
neesmu vēl laukā ņēmis (šodien tik uzliku to otru 60 eiro free bet; uzliku uz koef 9,5 un tagad gaidu rezultatus; to pedejo 9 eiro free betu vel nepaspeju uzlikt). lai arii kaa izies tas free bet, naudu droši vien tik un tā ņemšu laukā, jo šobrīd bez uzliktajām free bet kontā stāv pāri 100 eiro (un ceru, ka shovakar nebus jau pari 600 eiro konta).

3graudnieksDate: Trešdiena, 23.07.2008, 20:19 | Message # 51
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 36
Reputācija: 6 [12%]
hmm, šodien ieeju vcbet ar domu sākt izmantot viņu pakalpojumus, bet kas tad tas? LV ir tikusi melnajā sarakstā:

This offer is not available to residents of Azerbaijan, Bulgaria, China, Demark, Finland, Georgia, Hong Kong, Hungary, Israel, Latvia, Lithuania, Macau, Malaysia, Norway, Poland,
Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Taiwan, Thailand, Ukraine and Yugoslavia.

būsiet šos nokaitinājuši smile

vienslaistsDate: Trešdiena, 23.07.2008, 22:09 | Message # 52
Profesionālis
Jā žēl, labs toto šim bonusam bija. Nokaitinājuši (atzīstas, kurš tas lielākais vaininieks dream ), bet droši vien arī labi esam šo aptīrījuši (vai arī, kādu limitu būsim sanieguši). Gaidam, kad Igaunija (vēl laimīgie), būs šajā sarakstā.

totoDate: Trešdiena, 23.07.2008, 23:53 | Message # 53
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 887
Reputācija: 26 [52%]
tas gan vēl nav stāsta gals, kā zinam wink drīz kāds pazīņos, ka bonusu tomēr ir saņēmis smile

Paņem savus 2000 Ls!

TereodaktilsDate: Svētdiena, 27.07.2008, 20:33 | Message # 54
Jauniņais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 14
Reputācija: 2 [4%]
Čau visiem!

Saņēmu emailu no šamējiem. Vai nav maucēni??? 5.februārī esot lēmumu pieņēmuši....

Please be advised that as from 5th February 2008 a business decision has been made where customers based in the following countries will not be eligible for our Sign Up offer:

China, Hong Kong, Hungary, Azerbaijan, Lithuania, Macau, Malaysia, Poland, Taiwan, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Taiwan, Thailand, Yugoslavia, Georgia, Bulgaria, Norway, Finland and Demark, Portugal, Ukraine and Latvia.

freshboyDate: Pirmdiena, 28.07.2008, 02:10 | Message # 55
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 58
Reputācija: 19 [38%]
Njaa, baigi jocīgi, es šo vēl nedēļu atpakaļ kā aptīrīju, liekas, ka tad vēl viss bija čikinieka, vismaz bonusiņus esmu saņēmis! biggrin sanāk, ka dabūju pēdējo tortes kumosu smile

Forums » Peļņas shēma » BONUSU saņemšana » vcbet.com
Lappuse 4 no«1234
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics