| boylesports |
| jakinsh | Date: Piektdiena, 20.06.2008, 13:16 | Message # 1 |
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 73
| ATTENTION PLEASE! Bonusu katalogā neprecīza info. Šajā toto , lai saņemtu 2, 3, un 4 free bet līdz 50GBP ir jāliek 5 reizes pa 50 GBP (250GBP apgrozījums) Kā man paskaidroja Free bet lielums, ko šie piešķir ir vidējā vērtība, ko uz 5 likmēm tu uzliec! Teiksim es uzliku 5x10 un dabūju tikai 10GBP!!! Vispār jau T&C tur ir tas vārds average, tā ka piesieties es šiem nevaru...
|
| |
| | |
| indian999 | Date: Piektdiena, 20.06.2008, 15:08 | Message # 2 |
|
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 59
Reputācija: 8 [8%]
Statuss: Offline
| jaa es arii lasiiju un beigaas nav nekaada lielaa 200gbp likme.. taa ir domaata 4x50gbp likmju summa.. maksimaalaa VISU 4 bonusu summa ir 200gbp
|
| |
| | |
| toto | Date: Piektdiena, 20.06.2008, 15:39 | Message # 3 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 433
| labojam... es gan mēģināšu līdz galam izprast pats. ________________________________________________ Jā, tā arī ir. Reģistrējamies toto Boylesports ŠEIT!
Paņem savus 2000 Ls ar www.totolv.com
|
| |
| | |
| vienslaists | Date: Trešdiena, 02.07.2008, 17:16 | Message # 4 |
|
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 61
| Nekur T&C vai lapā nevar atrast uz kādiem koeficentiem šīs likmes jāliek (sanāk uz 1.1 arī var likt!?). Un vakar likme uz 2.5 tika izlemta, bet šodien vēl bonusa nav, redzēs, vai rīt būs jābombardē ar vēstulēm, vai arī esmu ko nepareizi izdarījis.
|
| |
| | |
| toto | Date: Trešdiena, 02.07.2008, 17:27 | Message # 5 |
Admin
| nuu, 2.5 koeficients iet cauri visos toto.
|
| |
| | |
| vienslaists | Date: Trešdiena, 02.07.2008, 23:06 | Message # 6 |
|
Pieredzes bagātais
| Ok, viss kārtībā. Automātiski man nepiešķīra, kā vienmēr mani aizmirsuši (apnika gaidīt), sarakstījos live chatā (50 sekundes) un volā, pat atvainošanos saņēmu. Iepatikās viņu palīdzības serviss, var izveidot atsevišķu kontu priekš šī servisa, kur redzams neatbildētie, jautājumu arhīvs, chats u.t.t. Šķiet vēl 3 reizes tur būs jaiegriežas, vienkārši iepatikās.
|
| |
| | |
| toto | Date: Trešdiena, 02.07.2008, 23:10 | Message # 7 |
Admin
| malacis, vienslaists šķiet vēl būs jāiegriežas... profs!
|
| |
| | |
| vienslaists | Date: Ceturtdiena, 03.07.2008, 11:02 | Message # 8 |
|
Pieredzes bagātais
| Pēc kritumiem seko kāpumi, tā viņš ir. Turpinājums vakardienas stāstam: pirms čatā paprasīju savu pienākošos bonusu 50GBP, biju aizsūtījis bonusa pieprasījumu caur help formu, kā e-pastu. Sūtu, bet apstiprinājums, ka nosūtīts neguvu. Labi sūtu to pašu tekstu no sava gmail pasta, ok, nosūtīts. Tad izdomāju, kapēc gaidīt, sazinos live čatā, bonus rokā. Lai šie lieki neatbild uz maniem iepriekšējiem pieprasījumiem, live e-pastu var papildināt ar informāciju: pasaku, ka bonusu, jau saņēmu, to pašu no gmail aizsūtu. Un te seko pārsteigums, šodien skatos konta ir 100GBP free bet. Savus pienākošos 50GBP free bet uzliku, palika 50GBP. Interesanti, kad šie pamanīs, ka ir pieļāvuši kļūdu un kādas sankcijas sekos. Sanāk ar vienu 50GBP man iedeva 100GBP free bet. Mīļi, jauki, mans šis kantoris sāk patik ar vien vairāk, cerams prieki nebūs īsi.
Ziņojumu laboja vienslaists - Ceturtdiena, 03.07.2008, 11:03 |
| |
| | |
| toto | Date: Ceturtdiena, 03.07.2008, 11:09 | Message # 9 |
Admin
| lieliski... vienslaists, šis gadījums, ko Tu apraksti, ir relatīvi bieži sastopams, kad ieskaita divreiz bonusu. It sevišķi bieži tas ir iespējams tad, kad vienlaicīgi tiek nosūtīts e-pasts un arī komunikācija notiek caur čatu. Nekādas sankcijas Tev nebūs, ņem tos 50 GBP ārā un tik uz priekšu. Protams, Tu vari būt arī godīgs un atzīties viņiem, lai viņi paņem atpakaļ. Tas jau ir Tavs paša lēmums.
|
| |
| | |
| vienslaists | Date: Sestdiena, 05.07.2008, 00:02 | Message # 10 |
|
Pieredzes bagātais
| Ok, padomāšu, vai gribu būt godīgs  Pielikts (03.07.2008, 11:27) --------------------------------------------- Tā padomāju. Pirms saņēmu otro 50GBP, es tak viņiem nosūtīju, ka bonusu jau saņēmu, tātad esmu šos informējis. Vai arī šie pārbauda manu godīgumu, tad jau ziņošu, kā tas viss beigsies. Pielikts (05.07.2008, 00:02) --------------------------------------------- Noskaidroju live čatā, par kuru vēljoprojām jūsmoju un jūzoju, ka kvalifikācijas likmes var likt uz jebkādiem koeificentiem (nav limita), sanāk uz 1.1 arī var likt, un nav arī laika limita (kā es jautaju: likmes var likt kaut vai ar 1 nedēļas intervālu). Pirmais man svarīgs, jo maziem koef. biežāk ir mazāka starpība starp toto un betfair (un māzākas summas uz toto pārpumpējās) un otrais ne vienmer uz sitiena ir 250GBP, ko toto iegūldīt, ja visas likmes toto zaudē. Protams, live čats nav oficiāla atbilde, bet nav pamata neticēt, jo T&C tādi ierobežojumi nav minēti.
|
| |
| | |
| toto | Date: Svētdiena, 06.07.2008, 20:34 | Message # 11 |
Admin
| nu Tu tur laid...
|
| |
| |