Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 3 no«123456»
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Peļņas shēma » BONUSU saņemšana » Jauna bonusu piešķiršanas kārtība Sportingbet
Jauna bonusu piešķiršanas kārtība Sportingbet
creegzDate: Svētdiena, 11.05.2008, 11:34 | Message # 31
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 25
Reputācija: 2 [4%]
Statuss: Offline
Quote (toto)
creegz, tur jau tas sāls, ka nav jāuzvar 10 likmes pēc kārtas, bet gan vienkārši 10 likmes.

es arii jau labu laiku atpakalj sanjeemu 10 bonusu, un prasiiju lai man dod 50 GBP veel pa virsu! un man chataa atbildeeja, ka lai dabuutu 50 GBP, tad man bija jaauzvar 10 reizes peec kaartas. tapeec es prasu vai vinsh tik tieshaam uzvareeja 10 likmes peec kaartas, jo tas manupraat ir neiespeejami...

marispaberzsDate: Svētdiena, 11.05.2008, 13:23 | Message # 32
Grupa: Dzēstās

es neuzvarēju visas pēc kārtas, bet 50 GBP bonusu man iedeva!

creegzDate: Svētdiena, 11.05.2008, 16:49 | Message # 33
Savējais
Skaidrs! karoch, man gadiijaas nepareizais chata cilveeks...

meeginaashu veel paprasiit shiem smile mosh kaads iedod!

marispaberzsDate: Svētdiena, 11.05.2008, 22:55 | Message # 34

tieši tā, man bija gadījums, ka live chata cilvēks prasīja vai es esmu no latvijs, es atbildēju ka esmu gan.....tad vīņš atsūtija man linku uz notiekumiem un teica ka viņi paturot tiesības bonusu nepiešķirt!!!! Bet es neatkāpos, un aizsūtīju pieprasījumu uz email un nākamā rītā bonus bija manā kontaaa!!!

Tākāaaa TURAMIES, vis vel ir priekšā!!
ieliktu bildi, bet negribas riskēt līzt vecajā profilā, jo es šo toto mēģinu aptīrīt otro reizi, esu ticis līdz 10tajam bonusam...to vai saņemšu pēdējo 50 GBP bonusu pateikšu rīt!!

Ja kādam ir vēlēšanas šo toto aptīrīt vairākārt(un jums ir lattelekom inets, vai kaut kāds cits provaiders kas piedāvā mainīgās IP) rakstat man PM noteikti palīdzēšu!!!

Ziņojumu laboja marispaberzs - Svētdiena, 11.05.2008, 23:05

totoDate: Pirmdiena, 12.05.2008, 00:29 | Message # 35
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 925
Reputācija: 29 [57%]
Quote (marispaberzs)
tieši tā, man bija gadījums, ka live chata cilvēks prasīja vai es esmu no latvijs, es atbildēju ka esmu gan.....tad vīņš atsūtija man linku uz notiekumiem un teica ka viņi paturot tiesības bonusu nepiešķirt!!!! Bet es neatkāpos, un aizsūtīju pieprasījumu uz email un nākamā rītā bonus bija manā kontaaa!!!

Tākāaaa TURAMIES, vis vel ir priekšā!!ieliktu bildi, bet negribas riskēt līzt vecajā profilā, jo es šo toto mēģinu aptīrīt otro reizi, esu ticis līdz 10tajam bonusam...to vai saņemšu pēdējo 50 GBP bonusu pateikšu rīt!!

Ja kādam ir vēlēšanas šo toto aptīrīt vairākārt(un jums ir lattelekom inets, vai kaut kāds cits provaiders kas piedāvā mainīgās IP) rakstat man PM noteikti palīdzēšu!!!

wink

Paņem savus 2000 Ls!

marispaberzsDate: Pirmdiena, 12.05.2008, 23:32 | Message # 36

šodien piebeidzu savu otro Sprotingbet marotonu!!! kā jau solīju ievietoju arī bildi:

šoreiz toto gan negribēj piešķirt pēdejo 50 GBP bonusu, bet pēc ilgākas apspriedes čatā ar live personu man gan sanāca panākt savu, un man tika piešķirts pēdejais 50 gbp bonus smile ko mēģināšu""atmazgāt" naktī kādā no hokeja spēlēm, un rīt no rīta uzsākšu jau trešo maratonu! Atgādinu, ja kādam ir vēlēšananās labprāt palīdzēsu.....

Ziņojumu laboja marispaberzs - Pirmdiena, 12.05.2008, 23:33

creegzDate: Otrdiena, 13.05.2008, 00:16 | Message # 37
Savējais
Vari nedaudz siikaak pastaastiit, kaa tu piespiedi to chata personu izmaksaat to bonusu tev? smile

totoDate: Otrdiena, 13.05.2008, 11:34 | Message # 38
Admin
Malacis, marispaberzs! Tu jau kļūsti par profesionāli wink

Paņem savus 2000 Ls!

GuessDate: Otrdiena, 13.05.2008, 16:51 | Message # 39
Jauniņais
Grupa: Jauns lietotājs
Ziņojumi: 5
Reputācija: 0 [0%]
Pastāsti marisberzs, kā tev izdodas otro reizi aptīrīt sportingbet ? kāda ir tava strateģija?

pinciitisDate: Svētdiena, 25.05.2008, 12:39 | Message # 40
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 52
Reputācija: 19 [38%]
Vai var pieprasīt vairākus bonusus vienlaicīgi? Uzliku 2 likmes no saviem līdzekļiem, 1. vinnēja, un izskatās, ka 2. arī vinnēs. Zinu, ja saņem bonusa likmi, tad tā ir jāizspēlē un par to vēl vienu bonusu pieprasīt nevar, bet kā ir ar 2 likmēm no saviem līdzekļiem? Tiek piešķirts viens bonus vai tomēr 2?

totoDate: Svētdiena, 25.05.2008, 14:05 | Message # 41
Admin
vienlaicīgi divi bonusi nebūs. Labāk ir likt likmes pēc tam, kad pirmā jau ir atrisinājusies.

Paņem savus 2000 Ls!

dandyDate: Svētdiena, 25.05.2008, 20:34 | Message # 42
Profesionālis
Ziņojumi: 100
Reputācija: 17 [34%]
man kaut kā baigi lēnu iet lietas sportingbet.com. Tāpēc,ka tagad vairs bonusus čata personas nevar piešķirt. Jāsūta vien e-pasts. Taču tā viss nenormāli bremzē. Vienu bonusu nesaņēmu 24 h laikā, tikai pēc atkārtotas kontektēšanās nu jau ar adminu bonusu ieskatīja.Tagad atkal tas pats - izskatās ka būs atkal jāsūta vēstule adminam..

totoDate: Svētdiena, 25.05.2008, 21:53 | Message # 43
Admin
acīmredzot saprata, ka pārāk viss vienkārši priekš lietotāja, it sevišķi no Latvijas. smile

Paņem savus 2000 Ls!

pinciitisDate: Pirmdiena, 26.05.2008, 17:17 | Message # 44
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 52
Reputācija: 19 [38%]
Jā šis kantoris sāk buksēt ar bonusiem sad
Atnāca vēstule, ka saņemu kārtējo bonusu, bet kontā tas tā arī nav ieskaitīts. Jāsūtā kārtējā vēstule adminam... baigi daudz laika aiziet, līdz kamēr izdodas no viņiem izspiest tos 10GBP

vienslaistsDate: Svētdiena, 20.07.2008, 11:08 | Message # 45
Profesionālis
Ziņojumi: 101
Reputācija: 27 [54%]
Arī nolēmu pievērsties šim toto. Un arī paspēju ievērot, ka ar šiem nav kaut kas kārtībā. Vakar vakarā mēģināju pieprasīt bonusu čatā, teica, lai rakstu e-pastu. Šodien saņemu šādu skumju ziņu:
Unfortunately we will not be able to offer you any promotions as per our terms and conditions of the Beat the Bookie Challeneg: All Sportingbet offers are intended for recreational players and it is at our sole discretion to limit the eligibility of customers to participate in any promotion.

bet ieejot kontā redzu, ka ir ieskaitīts 10GBP bonus, pirms šī vēstule man tika izsūtīta (no sākuma domāju, ka mana 10GBP likme ir atcelta). Cerams, ka nenoņems, jo negribēju samierināties, šis teikums arī pārliecinoši man neizklausas un savu neapmierinātību aizrakstīju šiem atpakaļ, jāgaida, kas sekos tālāk un kādas būs atbildes uz maniem jautājumiem. angry

(29.05.2008-1.12.2008/23kantori=202,52Ls menešalga pirms nodokļu nomaksas :))

Forums » Peļņas shēma » BONUSU saņemšana » Jauna bonusu piešķiršanas kārtība Sportingbet
Lappuse 3 no«123456»
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics