| Canbet 100 GBP bonuss |
| radiatorz | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 12:32 | Message # 1 |
Superprofesionālis
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 164
| Shodien no Canbeta atnaaca kaarteejaa veestule man uz maaju 100% deposit bonus up to 100 GBP promocode : premier100 Ja kaads veelas lai izmanto es jau sen ar shito nenodarbojos, kautgan 100 GBP mazliet vilina deriigs no 11.aug liidz 14.sept
( You will be run over by a bus. ) Izmanto bonusu kalkulatoru? Kautkas nepatik vai velies kadu papilfunkciju? Raxti, izlabosim.
|
| |
| | |
| toto | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 13:49 | Message # 2 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 925
| radiatorz, kāpēc nenodarbojies? Paldies par info! TAs ir Canbet speciālais Anglijas Premjerlīgas sākuma piedāvājums.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| radiatorz | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 14:14 | Message # 3 |
Superprofesionālis
| kapeec nenodarbojos? tapeec ka man ir supertalants tos bonusus uzlikt uz nepareizajiem iznaakumiem, un tad vienas vieniigas probleemas, visaadi rolloveri utt senaak ar visu shito darbojos, bet tad apnika tagad man citas prioritaates "automated betting software developoment"
( You will be run over by a bus. ) Izmanto bonusu kalkulatoru? Kautkas nepatik vai velies kadu papilfunkciju? Raxti, izlabosim.
|
| |
| | |
| dandy | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 15:34 | Message # 4 |
|
Profesionālis
Ziņojumi: 100
| tas visiem vai tikai tiem kas reģistrējas?
|
| |
| | |
| toto | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 15:38 | Message # 5 |
Admin
| kas tagad ir Canbetā reģistrējušies? Es vēl tur neesmu bijis.. Varat apskatīties, vai kaut kur ir lauks, kur var ievadīt vai "Redeem" promo kodus? Jo ja jau radiatorz kā klientam atnāca vēstule, tad jau ta ka vajadzētu būt visiem. radiatorz, pašam savs "automated betting software"??? Interesanti, kas tas par zvēru? Es visai skeptisks esmu pret tādiem automātiem, jo "dzīvē viss ir savādāk"...
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| radiatorz | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 16:37 | Message # 6 |
Superprofesionālis
| ir tur vieta zem my account kur ieraxtiit reedem coupon tas naw nekaads zveers parasta proga kas dara tieshi to pashu ko es tikai atskiriiba taada ka es tikmeer varu atpuusties progu tak pilns, visaadi tur fairboti, betangeli utt, bet vinji ir pusautomaatiski, tjipa der visam, bet rezultaataa neder nekam, taisu tagad pats sawu kursh piekopj vienu konkreetu taktikuPielikts (16.08.2008, 16:35) --------------------------------------------- aaaaa starpcitu kas noticis ar moneybookers? po4emu nestraadaaa? Pielikts (16.08.2008, 16:37) --------------------------------------------- oi beidzot aizgaaja, gaidiju pus dienu
|
| |
| | |
| vienslaists | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 16:38 | Message # 7 |
Profesionālis
Ziņojumi: 101
| Jūtos abižots, ka šādu piedāvājumu uz mailu neesmu saņēmis. Pamēģināju ievadīt promo code, bet paziņo promo code jāvada, tad kad veic depozītu (ir tur tāda vietiņa). Mājas lapā neatradu bonusa noteikumus, nācās meklēt internetā informāciju par šo bonusu un izrādās, ka canbet piedāvā vēl vienu bonusu 100GBP apmērā saistībā ar olimpiādi OLP100 (šis beidzas 25.08), bet PREMIER100 14.09. Būtu jāpameģina paņemt abus, vispirms olimpisko un tad futbola. Sīkāk var palasīt šeit. P.S Arī MB nestradāja, bet tagad šancē, ISP Lattelecom.
(29.05.2008-1.12.2008/23kantori=202,52Ls menešalga pirms nodokļu nomaksas :))
Ziņojumu laboja vienslaists - Sestdiena, 16.08.2008, 16:39 |
| |
| | |
| radiatorz | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 16:58 | Message # 8 |
Superprofesionālis
| man jau arii emailu neatnaaca, bet gan uz maaju
|
| |
| | |
| toto | Date: Sestdiena, 16.08.2008, 20:28 | Message # 9 |
Admin
| nu tad ziņojiet mums pārējiem arī, vai izdosies tos simtniekus savākt BetAngel ir labs Betfair treideriem.. Tie kas likmes pērk un pārdod.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| vienslaists | Date: Svētdiena, 17.08.2008, 18:23 | Message # 10 |
Profesionālis
Ziņojumi: 101
| Man caur MoneyBookers nu nekādi pagaidām nesanāk ieskaitīt naudiņu canbet.com kontā (kaut mēnesi atpakaļ viss bija kārtībā), kad pārmet uz MB lapu (kas notiek lēni), kur būtu jāvada pieslēgšanās dati, parādās balta lapa (vai arī cits pārlūks paziņo, ka nevar sasniegt lapu). Citās vietās izmantojot MB mazāk vai vairāk strādā. Varētu, kāds pamēģināt, vai tiek līdz MB un parādās tā pieslēgšanās dati skaitot uz canbet.com, tencinu.
(29.05.2008-1.12.2008/23kantori=202,52Ls menešalga pirms nodokļu nomaksas :))
|
| |
| | |
| indian999 | Date: Svētdiena, 17.08.2008, 23:22 | Message # 11 |
Profesionālis
Ziņojumi: 103
| jaa man arii par pastu atnaaca shaads piedaavaajums.. loti gliiti noformeets biljetes veidaa kupons ar 100GBP bonusu.. teksts arii labs: your ticket to the greatest show on earth (domaata premjerliiga) ja kaads ir jau sanjeems tad luudzu pakomenteet vai taa ir bezmaksas likme vai tomeer bonus...
|
| |
| | |
| freshboy | Date: Pirmdiena, 18.08.2008, 01:00 | Message # 12 |
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 58
| hmm izklausaas jauki, 100gb ir daudz vilinoshaaki par tiem mazajiem niecinjiem. Gaidam zinjas tikai vai var savaakt abus?? man jau liekas, ka kantori parasti piedaavaa tikai vienu bonusa iespeju no visiem un ja vienu izmanto, tad pareejaas parasti ir nederiigas, bet gan jau ka var buut arii savaadaak!  Pielikts (18.08.2008, 01:00) --------------------------------------------- Vienīgais, diez ko netīk tie piedāvājumi, kur nevari detalizēti iepazīties ar terms un conditions! var iegrābties
|
| |
| | |
| toto | Date: Otrdiena, 19.08.2008, 09:14 | Message # 13 |
Admin
| man ir laba ziņa! Gandrīz esmu panācis vienošanos ar šo toto kantori par speciālu bonusu tikai totolv.com lietotājiem apmaiņā pret papildus reklāmu - 100% bonuss līdz piecdesmit britu mārciņām. Tas būs regulārs bonuss ar speciālu promo kodu. Un Highroller bonusa procents, iespējams, būs divreiz augstāks. Mazliet pacietību un viss notiks
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| freshboy | Date: Otrdiena, 19.08.2008, 11:49 | Message # 14 |
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 58
| Quote (toto) man ir laba ziņa! Gandrīz esmu panācis vienošanos ar šo toto kantori par speciālu bonusu tikai totolv.com lietotājiem apmaiņā pret papildus reklāmu - 100% bonuss līdz piecdesmit britu mārciņām. Tas būs regulārs bonuss ar speciālu promo kodu. Un Highroller bonusa procents, iespējams, būs divreiz augstāks. Mazliet pacietību un viss notiks Labais, tu gan esi viens liels malacis
|
| |
| | |
| dandy | Date: Otrdiena, 19.08.2008, 15:37 | Message # 15 |
|
Profesionālis
Ziņojumi: 100
| toto, regulāri mēģini panākt šādas vienošanās?
|
| |
| |
|