Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no12»
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Peļņas shēma » Dienas likmes » Toto 2 Intertops bonusa savākšana
Toto 2 Intertops bonusa savākšana
totoDate: Svētdiena, 16.03.2008, 15:44 | Message # 1
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
Reputācija: 27 [54%]
Statuss: Offline
Ejam uz BONUSU KATALOGU, meklējam sadaļā "10 Ls bonusi" Intertops toto, kas piedāvā 10 Ls bonusu, reģistrējamies un bonusu var savākt ar sekojošo likmi

Hokejs

Dynamo Moscow - Metalurg Magnitagorsk

Uz Metalurg uzvaru koeficients Intertopā ir 2.4 šobrīd, bet likmju biržā Betfair - 2.66 Pret Metalurg uzvaru.

Tas nozīmē, ka toto jāliek 10 Ls, bet Betfair 9.20 Ls.

Rezultāts - jebkura gadījumā zaudēsiet 1.26 Ls, taču iegūsiet bonusu 10 ls. Neaizmirstiet aizpildīt pieprasījuma formu iekš Intertops.

Lai veicas!

Paņem savus 2000 Ls!

batisredDate: Otrdiena, 18.03.2008, 15:48 | Message # 2
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 32
Reputācija: 4 [8%]
man gan viss neliekas tik vienkaarshi kofs 2.5 neliekas nekaads zaudeetaajs taa ka ja tomeet metalurg uzvar ko tad?

totoDate: Otrdiena, 18.03.2008, 16:09 | Message # 3
Admin
hokejs tāpēc, ka Intertopā koeficienti citos sporta veidos ir stipri mazāki nekā Betfairā.
Starp citu, tie, kas uzlika uz šo spēli, ieguva... Dinamo uzvarēja ar 3:2... un naudiņa aizceļoja uz Betfair. Kaut gan, izmantojot koeficientu, ir vienalga kas uzvar, tomēr ērtāk ir, ja nauda ceļo uz Betfairu.

Added (18.03.2008, 16:09)
---------------------------------------------
metam šajā foruma sadaļā kādas izdevīgas likmes. Neskopojieties wink

Paņem savus 2000 Ls!

batisredDate: Otrdiena, 18.03.2008, 16:24 | Message # 4
Savējais
man gan taa neliekas ja naudinja aizceljo uz toto tad ir pamatiigi jaanopuulas lai to dabuutu laukaa un veel pilnaa apmeera uz savu kontu
ja 10 bonuss jaapgroza 16x (laikam) shajaa tad beigaas sanaak tikai zaudeejumi un risks netsver tos suuda 10ls
varbuut kljuudos?

dandyDate: Otrdiena, 18.03.2008, 16:31 | Message # 5
Profesionālis
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 100
Reputācija: 17 [34%]
a vot par to apgrozīšanu. Lai apgrozītu protams jāizmanto betfair likme,lai nezaudētu. Bet reāli - es taču varu jau pirmajā bonusa aprozīšanas reizē vinju toto pakāst. un tad viss Ok!
bet ja es uzvaru toto,tad man ir nākamreiz jāapgroza tikai bonusa summa, vai arī bonuss + bonusa peļņa??

Added (18.03.2008, 16:31)
a vot par to apgrozīšanu. Lai apgrozītu protams jāizmanto betfair likme,lai nezaudētu. Bet reāli - es taču varu jau pirmajā bonusa aprozīšanas reizē vinju toto pakāst. un tad viss Ok!
bet ja es uzvaru toto,tad man ir nākamreiz jāapgroza tikai bonusa summa, vai arī bonuss + bonusa peļņa??

batisredDate: Otrdiena, 18.03.2008, 16:33 | Message # 6
Savējais
nu ja pakaas tad ir ideaali
bet agri vai veelu nepakaasiisi
pagaidiisim ko admins teiks:D

totoDate: Otrdiena, 18.03.2008, 18:01 | Message # 7
Admin
batisred,

Tāpēc jau saku, ka labāk ir uzreiz toto zaudēt - ir tikai divas likmes, pirmā un bonusa, kuras abas toto tiek zaudētas, visa nauda nonāk biržā - ideāls gadījums. Diemžēl dzīvē ne vienmēr tā notiek, bieži vien uzvar komandas ar kofiem pat 5-6, nerunājot par 2.5-3.

Ar apgrozīšanu ir dažādi - daži saiti neizmaksā neko, kamēr neesi apgrozījis, izmaksā tikai Tavu depozīta lielumu, citi kaut ko ļauj izņemt, tas ir tik dažādi, cik dažādi ir toto.

Gadījumā, ja tomēr ir vinnēts toto, es iesaku uzreiz nekrāmēt šo 3-4 reizes lielāko summu atkal uz kādu likmi, bet mēģināt izņemt, cik var un tikai atlikušo summu atkal mēģināt pārnest uz biržu. Ja tas neizdodas, tad summu sadalīt dažās daļās, vismaz divās, trijās un likt uz notikumiem ar lieliem kofiem. Ja ir zirgu skriešanas sacīkstes tajā toto, tad tajās var visātrāk to izdarīt, jo skrējieni ir īsi un bieži.

Paņem savus 2000 Ls!

dandyDate: Otrdiena, 18.03.2008, 21:38 | Message # 8
Profesionālis
Quote (toto)
pārnest uz biržu

tas ir kā?

totoDate: Otrdiena, 18.03.2008, 23:32 | Message # 9
Admin
pārnest es domāju parasto gājienu - likme PAR toto, likme PRET biržā... smile

Paņem savus 2000 Ls!

batisredDate: Trešdiena, 19.03.2008, 13:33 | Message # 10
Savējais
kas ir labaak to jau zinaam bet pie kofiem kurus tu reklamee kaa izdeviigaakos itin biezhi vareetu vinneet toto nevis betfair un rezultaataa esi miinusos ne kko nopelniijis

totoDate: Trešdiena, 19.03.2008, 14:40 | Message # 11
Admin
batisred,

Nav tā. Tāpēc jau ir šis bonusu kalkulators, kas Tev aprēķina garantēto peļņu, kas tiks gūta jebkurā gadījumā, gan uzvarot toto, gan uzvarot biržā. Ja Tu liec vienādas likmes, tad protams, ka iegūsi mazāk.
Un piekrīti, ka notikums ar koeficientu 5.0 biežāk uzvarēs biržā nekā toto. Koeficients 2.0 vai 2.1 ir ņemts kā piemērs, bet zinu pēc pieredzes, ka aptuveni 50/50 arī ir notikumi ar 2.0 koeficientu, tāpēc jau tie ir 2.0. Pamēģini uzlikt 100 likmes ar koeficientu 2.0. Beigās redzēsi, ka aptuveni 50 uzvarēs un 50 zaudēs. Tā ir matemātika.

Added (19.03.2008, 14:34)
vislabākais koeficients ir 3-3.5 likmēm, tas gan.

Added (19.03.2008, 14:35)
bezmaksas likmēm (free bet) - koeficients 4.5-5.5

Added (19.03.2008, 14:40)
ja daudz naudas biržā, tad jāliek uz visiem 10 free bet gadījumā - gan lielāku % no free bet atmazgāsi, gan arī drošāk. Taču arī šādi koeficienti izšauj.

Vakardienas futbola spēle

Skotijas FA kauss futbolā

Celtic - Aberdeen. Kofs uz Celtic uzvaru 1.22, uz neizšķirtu 5.50, uz Aberdeen uzvaru 9.0 bija pieejami toto bwin, piemēram.

Rezultāts?
0:1 Aberdeen labā - še Tev, koeficients 9.0...

nav drošu likmju toto vispār, tāpēc labāk visu darīt saskaņā ar kalkulatora ieteikumiem.

Paņem savus 2000 Ls!

dandyDate: Piektdiena, 21.03.2008, 20:29 | Message # 12
Profesionālis
vai intertops.com ieskaita bonusu arī tad, ja nogildījums tiek veikts GBP?? un vispār arī citos toto - vai ir nozīme kādā valūtā tiek veikts depozīts?

Added (21.03.2008, 20:29)
iesaku reģistrēties līdz 23.03. intertops.com, jo tagad viņi piešķir 25% bonusu depozītam! Man jau gandrīz uzreiz pieskaitīja.

Un vēl - mēģinot naudu izņemt caur moneybookers,parādīja šādu:

Please note, in order to complete your first payout request we must verify the accuracy of all Intertops account information registered upon sign-up. For your protection and security we kindly request the documentation listed below be sent via email attachment to bet@intertops.com or faxed to 1-268-480-3112.
Valid Picture ID (such as Driver’s Licence or Passport)
Recent Utility Bill (dated within the last 6 months – verifying your address)
If you used the credit card option to make your deposit the following additional documents are requested - Credit card authorization form found in the Payments section Copy of all credit cards (front and signed back) used for successful deposits Please ensure all copies can be clearly read, as any overly dark or unreadable documents will have to be resent.

If you have any questions regarding withdrawals, please contact us.

Tātad man ir jāazisūta autovadītāja apliecība, bet kas ir "Recent Utility Bill " un "Credit card authorization form " un kur tās var dabūt??

LexDate: Sestdiena, 22.03.2008, 16:59 | Message # 13
Guru
Grupa: Administrators
Ziņojumi: 7
Reputācija: 2 [4%]
dandy,

Quote (dandy)
[Rank 1] Grupa: Jauns lietotājs Ziņojumi: 12 Reputācija: 2 [2%]± Piezīmes: 0%± Statuss: Offline vai intertops.com ieskaita bonusu arī tad, ja nogildījums tiek veikts GBP?? un vispār arī citos toto - vai ir nozīme kādā valūtā tiek veikts depozīts?

Kad es registrejos Intertops.com, es izvelejos GBP un atceros ka bonuss man bija, bet jebkura gadijuma pirms registracijas ir verts izlasit Terms and Conditions (T&C), jo ir toto kur skaidri noteikts kadu valutu janorada, citadi vairs nebus iespejas to izmainit un iespejams dabut bonusu. Piemeram ka bija ar www.unibet.com, kur kadu laiku atpakal bonuss bija tikai EUR.

Laikam tev ir ta problema ar kuru satiekas visi. Lieta ir tada ka lai nolikt likmi, tev "it ka" nevajag verificeties, bet ja tu gribi iznemt naudas no toto vai birzas, tad tev obligati javerifice pesonigie dati un karti.
Tev vajag noskanet un atsutit viniem uz bet@intertops.com (laikam e-pasta bus ari janorada savs login) :
-Valid Picture ID (such as Driver’s Licence or Passport). Noskanee pases lapu, kura satur foto un personigie dati.
-Recent Utility Bill (dated within the last 6 months – verifying your address). jebkurs dokuments, kurs atnaca uz tavu adresi un uzvardu (kuru tu noraidiji viniem) LMT, Tele2, lattelecom rekini, utt. dokumentiem jabut ne vairak par 6 menesiem vecam.
- Credit card authorization form - ja tu ievieto naudas uz Intertops.com ar credit karti, tad jaatsuta tas skanetas front un back side. Civ cods vari pec skanesanas izgriezt/aizkrasot Painta. Ka man paskaidroja viens toto, viniem ir svarigi lai pirmie cetri cipari no front side bija tie pasi kas 4 cipari uz back side.

P.S. Sie 3 tipa skani bus nepieciesami jekura gadijuma, jo tie prasa gandriz visi toto, kad girbi nemt savu naudu atpakal(kad neizdevas parvietot naudas uz birzu, vai toto palika parak liela naudas summa lai to atspelet).

dandyDate: Sestdiena, 22.03.2008, 20:46 | Message # 14
Profesionālis
Quote (Lex)
Recent Utility Bill (dated within the last 6 months – verifying your address). jebkurs dokuments, kurs atnaca uz tavu adresi un uzvardu (kuru tu noraidiji viniem) LMT, Tele2, lattelecom rekini, utt. dokumentiem jabut ne vairak par 6 menesiem vecam.

jā, nezinu vai varēšu atrast kādu rēķinu kas nāk uz mana vārda.. bet nu es aizsūtiju viņiem e-mailu un man atbildēja, ka der arī credit card statement, tas cik es saprotu ir onta izraksts.. bet nu pagaidām laikam vēl neko nesūtīšu jo zaudēju, esmu pa nulleem, tagad gaidu free bet.
un ar to man jautājums - kur tai free bet jāparādās un kā es varu zināt ka man to pieskaitīja??

LexDate: Sestdiena, 22.03.2008, 23:01 | Message # 15
Guru
Grupa: Administrators
Ziņojumi: 7
Reputācija: 2 [4%]
Quote (dandy)
nezinu vai varēšu atrast kādu rēķinu kas nāk uz mana vārda

man ari bija tada problema, es tiko parcelos uz citu dzivesvietu, un noraidiju tolo jaunu adresi. Kad man vajadzeja iznemt naudas, man nebija neviena rekina ar jauno adresi. Es rikojos ta:
1)Panemu pedejo rekinu par telefonu ar veco adresi
2)Noskaneju
3)Photoshopa ievadiju jauno adresi virs veca skana
3)Izprinteju
4)Noskaneju izprinteto dokumentu (lai neviena programma nevaretu pateikt ka attela bija labojumi)
Ta verts darit tikai arkartiga situacija, kad vajag iznemt naudas un nav laika gadit kad atnaks rekins. Protams sutitam attelam vajadzetu izskatities ideali.

P.S. dandy - Bankas konta izraksta parasti noraida ari adresi, skaties lai vins sakrit adresi kas ir noraidits toto wink
Un vel. Es jau neatceros ka bija Intertops, bet ir divi vietas kur tie var atrasties:
1) tur kur parasti atrodas tava bilance.
2) kad izvelesies likmi, taja vieta kur janorada summu, apaksa bus Freebet logs, izveles bonusu un nospiez "use".

Forums » Peļņas shēma » Dienas likmes » Toto 2 Intertops bonusa savākšana
Lappuse 1 no12»
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics