Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Peļņas shēma » Naudas līdzekļu kontrole » Konta valūta
Konta valūta
AzazelDate: Ceturtdiena, 10.04.2008, 06:30 | Message # 1
Grupa: Dzēstās

Sveiki!

Kā jauniņais vispirms gribētu pateikties lapas izveidotājiem, pēdējās dienās esmu iepazinies ar šeit piedāvāto info, projekts rādās tiešām interesants un noderīgs.

Ir radies viens jautājums sakarā ar reģistrāciju iekš Betfair, varbūt kādam ir bijusi pieredze šādā lietā un var padalīties informācijā. Tā kā savu Betfair kontu atvēru jau pirms laba laika, tad par šai lapā piedāvātu peļņas veidu un tā niansēm, protams, neko nebiju dzirdējis, attiecīgi arī neesmu ievērojis dažas lietas, ko ieteikts darīt pie reģistrēšanās. Bez iespējamā bonusa kaut kā iztikšu, bet, izveidojot kontu, pie valūtas neesmu izvēlējies GBP. Cik saprotu, manuāli savā profilā to nomainīt nav iespējams, tad nu jautājums, vai to vispār var kaut kā izmainīt - piemēram, uzrakstot meilu uz Betfair supportu ar lūgumu nomainīt konta valūtu? Ar moneybookers.com tas pats, reģistrācija veca un konta valūta - LVL. Protams, nav mirstama vaina, bet īpaši negribētos ķēpāties ar valūtas konvertēšanu un tamlīdzīgiem smalkumiem.

Ja šāds jautājums jau ir bijis, atvainojos un lūdzu linku uz attiecīgo pavedienu.

Jau iepriekš paldies,

A.

Edit: Atvainojos, esmu ierakstījis ne tajā sadaļā, bet neredzu, kur var izdzēst. Kāds no administrācijas varētu šo svētīgo darbu izdarīt manā vietā smile

Ziņojumu laboja Azazel - Ceturtdiena, 10.04.2008, 07:03

totoDate: Ceturtdiena, 10.04.2008, 12:05 | Message # 2
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
Reputācija: 27 [54%]
Statuss: Offline
Sveiks,

Prieks, ka arī vecie betfair buki pievienojas šai shēmai wink Jā, ta lieta ir pasmaga. Manuāli mainīt konta valūtu nav iespējams, var mēģināt rakstīt ziņu adminiem, lai tie izmaina, bet rezultātu negarantēju. Ja moneybookers tā vēl nav problēma, it sevišķi, ja ir LVL konts, tad Betfair gan būs pamatīga ķēpa konvertēt valūtas.

Added (10.04.2008, 12:05)
---------------------------------------------

Quote (Armo)
Viss kārtībā - moneybookers pats pārrēķinās vajadzīgajā valūtā. Man piemēram moneybookers ir LVL.
Galvenais, mēģini likt vienādas valūtas Betfair un pārējos totalizatoros. Es jau biju Betfair klients pirms sāku darboties un konts tur man ir EUR. Galvenais ir rēķināt līdzi.
PS. vakar viņiem uzdevu to pašu jautājumu un lūk viņu atbilde
Dear Armands,
Thank you for your e-mail.
Please be advised that you cannot change the account currency.
You will need to simply open another account and set this up with the new currency and then contact us if you wish to register on the new account the same card details.
Please do not hesitate to contact us if you have any further enquiries.

Lietotāja Armo pieredze šajā jautājumā. Ja nav žēl savu Betfair punktu krājumu, tad mierīgi var reģistrēt otru Betfair kontu jau ar pareizu valūtu - tas ir "likumīgi".

Paņem savus 2000 Ls!

AzazelDate: Ceturtdiena, 10.04.2008, 19:47 | Message # 3
Grupa: Dzēstās

Paldies par atbildi.

Par baigi seno Betfair lietotāju nevaru sevi nosaukt, bet nu šāda tāda pieredze tur ir (par ko pašam prieks, citādi droši vien paietu zināms laiks, kamēr iebrauktu visās niansēs, kas tomēr atšķiras no parastajiem kantoriem).

Anyway, skaidrs tagad - tā kā Betfair'ā man ir €, vienkārši visur citur arī likšu šo valūtu, ja paseko visam līdzi, vajadzētu būt OK.

Vispār ir doma pēc 2-3 nedēļām, kad parādīsies vairāk laika, ķerties klāt pie shēmas izpildes smile

tapmasterDate: Sestdiena, 04.10.2008, 18:02 | Message # 4
Speciālists
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 87
Reputācija: 11 [22%]
Сегодня вы можете снять сумму до £13,00 на карту.

* Имейте в виду, что на британскую кредитную карту MasterCard вы не сможете вывести больше, чем вы внесли с этой карты, а также не сможете производить выводы на карту MasterCard, выпущенную в другой стране. Данные правила были введены в соответствие с политикой MasterCard.

Ko tas nozime???Vai tad es nevaru iznemt cik es gribu???Ar nepacietibu gaidu jusu atbildi..paldies;)

raivisDate: Sestdiena, 04.10.2008, 19:10 | Message # 5
Profesionālis
Ziņojumi: 134
Reputācija: 38 [76%]
Tu vari izņemt tik cik esi ar karti ielicis,ja tu runā par betfair!

radiatorzDate: Sestdiena, 04.10.2008, 20:23 | Message # 6
Superprofesionālis
Ziņojumi: 160
Reputācija: 47 [94%]
tas noziimee to ka ja tu esi licis arii ar moneybookers, tad uz karti vareesi iznjemt tikai tad kad buusi uz moneybookers iznjeemis kopeejo depoziita daudzumu(cik uzliki ar moneybookers) un uz moneybookers tu arii newareesi visu iznjemt, jo aciimredzot esi licis 13gbp ar karti
man ir bijis taaa ka likts ir ar vairaakaam karteem un tad nonjemot 100ls sanaak uz vienu karti 20 uz naakamo 50 utt
tiiri no graamatvediibas FIFO metode biggrin (first in first out)

( You will be run over by a bus. )

Izmanto bonusu kalkulatoru? Kautkas nepatik vai velies kadu papilfunkciju?
Raxti, izlabosim.

totoDate: Sestdiena, 04.10.2008, 20:54 | Message # 7
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
Reputācija: 27 [54%]
Bet atkārtoju - tas tikai attiecas uz MASTERCARD, uz VISA nē.

Paņem savus 2000 Ls!

tapmasterDate: Svētdiena, 05.10.2008, 15:36 | Message # 8
Speciālists
Ziņojumi: 87
Reputācija: 11 [22%]
karte man ir VISA..
ieliku 20 ar karti,tad iznemu 7,lai parliecinatos cik ilga laika atnak..tagad rada ka varu iznemt 13 funtus..a ka varesu iznemt parejo naudu???saprotu ka varu iznemt tik 20 kopa,ta ir???

Pievienots (05.10.2008, 15:36)
---------------------------------------------
cik ilga laika parskaita no Betfair uz Moneybokeru???

dandyDate: Svētdiena, 05.10.2008, 15:54 | Message # 9
Profesionālis
Ziņojumi: 100
Reputācija: 17 [34%]
Quote (tapmaster)
cik ilga laika parskaita no Betfair uz Moneybokeru???

parasti vienas dienas laikaa

Forums » Peļņas shēma » Naudas līdzekļu kontrole » Konta valūta
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics