Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Peļņas shēma » Problēmas, kantoru melnais saraksts » worldbet.com (toto labāk ir šo vispār izņemt no saraksta)
worldbet.com
freshboyDate: Otrdiena, 19.08.2008, 20:11 | Message # 1
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 58
Reputācija: 19 [38%]
Statuss: Offline
Negribējās reģistrēties šaja totjika, pat nezinu, kapēc to vispār izsarīju un iemaksāju tur tos 40 EUR, laikam tas, ka bonusa akcija beigsies 31 augustā un ka pats nedēļas beigās līdz septembrim laižos prom, lai nu kā, šie ieskaitīja worldbet kontā nevis 40 EUR bet gan 80, kaut arī rakstīju 40, otrais, kad ar šiem mēģini sazināties un noskaidrot, kas par sūdiem, šie neko neatbild, trešais, veicot naudas izmaksu, to kuru viņi paši par daudz ieskaitīja, nekas nenotiek, ne var ar šiem sazināties ne kā, nauda no accounta pazuda un tas viss, nekur uz maniem kontiem tā netiek ceļota, jo mistiski withdrawal netiek apstiprināts. Pastījos atsauces netā par šo kantori, tur arī visādi nelabvēlīgie stāstiņi, cilvēkiem mēnešiem netiek nekas maksāts un ne jau 40 EUR bet tūkstošos. Vēl jācer, ka likme, ko uzliku uzvarēs betfairā nevis šajā totjika, jo tad gan būs nepatīkami!

jakinshDate: Otrdiena, 19.08.2008, 20:40 | Message # 2
Speciālists
Ziņojumi: 87
Reputācija: 17 [34%]
a nevar būt ka šie uzreiz tev pielika bonusu 40+40 vai arī tev internetbanka uzrāda ka noņemts 80
un vai nelietoji moneybookers, jo ar to bonusu nedod?

totoDate: Otrdiena, 19.08.2008, 20:48 | Message # 3
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
Reputācija: 27 [54%]
nu it kā nē - bonuss tikai pēc likmes... vispār jau šis tāds šaubīgais toto kantoris, ko tomēr izšķīros ielikt katalogā. Kā redzat, reitings tam ir 1...

o.k., skatamies, kā Tev tur viss beigsies tuvākā laikā un tad lemjam par reitinga samazinājumu uz 0 un līdz ar to automātisku kantora izņemšanu no Bonusu kataloga.

katrā ziņā paldies, ka neklusēji, padalījies.

Paņem savus 2000 Ls!

freshboyDate: Otrdiena, 19.08.2008, 22:34 | Message # 4
Pieredzes bagātais
Nu redzēs, bet pagaidām nekādu cerību ar šo kantori man nav! Likme kā par spīti ar šamējā uzvarēja, respektīvi pakāsu kaut kur ap 140mārciņām betfeirā (tādā gadījumā, ja šie man neieskaitīs vinnestu un pārskaitīs to uz accountu) Vēl liku uz lielo kofu lai būtu droši, ka nauda uzvarēs betfeirā bet še tev! Ne uz vienu vēstuli neesmu saņēmis atbildi. Uzliktā likme neko neuzrāda, rādās, ka nav izlemta, kaut gan rezultāts jau sen ir zināms, un, ja arī ieskaitīs accountā naudu, tad veicot withdraw tā nauda uzkārsies. Es jau netā palasījos par to, ka gameriem ir uzkārušies pie šiem vairāk kā uz 4 - 5 mēnešiem piķi. Tapē es netaisos ilgi gaidīt, pie tam, ka laika ar nav, ja rītdien nebūs nekādu atbilžu un likme nebūs izlemtu, aizlaidīšu uz banku (man tur koriņš strādā) apturēšu naudas iemaksu, kas pie šiem iet. + šiem aizrakstīšu drauda vēstuli, ka, ja līdz nākamās dienas pusdienlaikam man uz kredītkarti netiks aizsūtīta visa nauda, es sūtīšu oficiālas vēstules par šiem ne tikai gambling asociācijai bet arī policijas iestādiēm - šiem esot firma Uk uz kuru piķis nāk, tad lai poliči arī bauda. Ja šie negribēs pāris simtu dēļ problēmas, samaksās!

dandyDate: Trešdiena, 20.08.2008, 10:47 | Message # 5
Profesionālis
Ziņojumi: 100
Reputācija: 17 [34%]
esi apņēmības pilns, lai veicas wink

freshboyDate: Ceturtdiena, 04.09.2008, 11:08 | Message # 6
Pieredzes bagātais
Tātad, stāsta turpinājums! Vakar atgriezos no ceļojuma. Divas nedēļas nezināju, kas un kā. Vakar iečekoju g-mailu un mani iepriecināja vēstule, ka šie esot man uz moneybookers aizskaitījuši tos 40 EUR, ko paši bija tjip nepareizi ieskaitījuši no mana konta. Joks tāds, ka es šos 40 EUR' dienu pirms aizbraukšanas ceļojumā biju apstādinājis bankā un atgriezis atpakaļ uz konta. Patīkami, ka dabūju atpakaļ reali jau 80 EUR, kas pirms tam aizceļoja uz šo kantori. Tagad esmu aizsūtījis pieprasījumu 166 EUR izņemšanai - mana vinnētā summa šajā totjikā (nauda, kas aizgāja uz šejieni no betfeira), redzēs, kā būs ar šo. Pirms aizbraukšanas es šiem reālo drauda vēstuli biju aizsūtījis, ka ziņošu gambling asociācijai, skotlentjardam utt., ka šie zaudēs licenci u.c., tapē šie vispār kaut ko darījuši un man atbildējuši.
Ziņošu, kā būs ar tiem 166 EUR.
Bet toto labāk šos izņemt no kataloga, ja vēl tas nav izdarīts!

totoDate: Ceturtdiena, 04.09.2008, 11:16 | Message # 7
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
o.k., skaidrs, paldies! Totalizatoru reitingā ierosinu šim samazināt reitingu, kas nozīmēs tā izslēgšanu no BONUSU kataloga.

Paņem savus 2000 Ls!

vienslaistsDate: Piektdiena, 05.09.2008, 22:47 | Message # 8
Profesionālis
Ziņojumi: 101
Man viss veiksmīgi izgāja (reģistrējos 31.08.2008), bonusu atmazgāju vienas dienas laikā. Kvalifikācijas likme vinēja toto, pieskaitīja bonusu un uzliku visu naudiņu otrājā likmē, ko veiksmīgi pārdzinu uz betfair. Nebija lemts ar viņiem sazināties vai pieprasīt izmaksu, tapēc šajā sakarā par viņiem neko nevaru pateikt. cool

(29.05.2008-1.12.2008/23kantori=202,52Ls menešalga pirms nodokļu nomaksas :))

freshboyDate: Pirmdiena, 08.09.2008, 20:17 | Message # 9
Pieredzes bagātais
Quote (vienslaists)
Man viss veiksmīgi izgāja (reģistrējos 31.08.2008), bonusu atmazgāju vienas dienas laikā. Kvalifikācijas likme vinēja toto, pieskaitīja bonusu un uzliku visu naudiņu otrājā likmē, ko veiksmīgi pārdzinu uz betfair. Nebija lemts ar viņiem sazināties vai pieprasīt izmaksu, tapēc šajā sakarā par viņiem neko nevaru pateikt.

Ko lai saka, tev paveicās, ka viss pārgāja uz betfair! smile Man jau arī bonusu iesakitīja accountā, bet pēc problēmām man nemaz nav nekādas vēlēšanās mēģināt šo atmazgāt, jo reāli uz totjiku paļauties vispar nevar un ir reālā riska likme tāda pati, kā liekot vienkārši betfeirā bez totjika pretlikmes!
Man tik vienīgā vēlme dabūt savu piķi no šiem ārā un aizmirst par tāda worldbet eksistenci! smile

Pievienots (08.09.2008, 20:17)
---------------------------------------------
Tātad, galu galā viss noritēja veiksmīgi, savus 166 EUR esmu saņēmis biggrin Acīmredzot šiem negribējās riskēt ar licenzi šādas summas dēļ! smile jo pēc forumu postu palasīšanas par šiem, citiem lietotājiem, šie naudu nepārskaita mēnešiem ilgi! Man pārskaitīja 2 dienu laikā smile
Biju jau samierinājies, ka šo summu esmu pazaudējis, bet še tev viss oki biggrin :D

zeltracisDate: Trešdiena, 08.10.2008, 23:55 | Message # 10
Speciālists
Ziņojumi: 89
Reputācija: 18 [36%]
neizlasīju noteikumus nedabūju bonusu cry ESIET VēRīGI nelietojiet moneybooker

tik jārok =D

Forums » Peļņas shēma » Problēmas, kantoru melnais saraksts » worldbet.com (toto labāk ir šo vispār izņemt no saraksta)
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics