| Aktīvākais foruma lietotājs |
| toto | Date: Trešdiena, 02.07.2008, 12:43 | Message # 1 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 433
| Ir ideja radīt aktīvākā/aktīvāko foruma lietotāju konkursu. Tas varētu būt kāds ilglaicīgāks pasākums, var būt arī ikmēneša konkurss, piemēram. Šeit varam mest iekšā idejas, kas, ko, kad un kā. Visu nodrošinu es, tikai jāatrod labākā sistēma. Mans tāds sākotnējais piedāvājums varētu būt: *Ikmēneša aktīvākais lietotājs. *Vērtējums - postu skaits?, reputācija?,balsojums par izvirzītiem kandidātiem?,diskusijas?,viss iepriekšminētais kopā? *Balvas - naudas balva?, biļete uz kādu sporta notikumu?, koncertu? *Uzvarētājs - viens?, vairāki?
Paņem savus 2000 Ls ar www.totolv.com
|
| |
| | |
| jakinsh | Date: Trešdiena, 02.07.2008, 19:26 | Message # 2 |
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 73
| Apsveicama doma, toto, ! Manas domas: Vērtēt pēc postu skaita laikam būtu bezjēdzīgi, jo tad, manuprāt, tiem postiem zudīs kvalitāte, bet tikai pieaugs kvantitāte . Reputācija gan varētu būt viens no kritērijiem izvirzīšanai (varētu jau būt arī postu skaits, tikai kādam tajos postos pausto informācijas lietderīgumu būtu jāvērtē), bet galu galā pēc izvirzīšanas varētu taisīt balsojumu. Ja runa iet par balvām, tad tas jau ir iespēju robežās no Tavas puses un kā saka - dāvinātam zirgam zobos neskatās Tas tā īsumā..
|
| |
| | |
| vienslaists | Date: Trešdiena, 02.07.2008, 23:57 | Message # 3 |
|
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 61
| Lielos vilcienos <-(ne sabiedriskais transports) atbalstu toto, piekrītu jakinsh. Vairāk gribētos, reputācija, ziņojumu skaits, citi parametri, kā pirmā atlase, bet tad tomēr skatītos informācija lietderīgumu [palīdzība lietotājam, vērtīgas informācijas nodošana, dalīšanās pieredzē u.t.t], tikai kurš un kā to vērtēs, pie katra konkretā posta lietotāji varētu pielikt vai atņemt punktiņu. Cik noprotu tas tendēts uz foruma lietotājiem tad varētu pat abalvot vairākās kategorijās, piemēram, šis pašas ko kvadrāt iekavās nosaucu. Protams izvirzīto kandidātu balsojums no viena reģistrēta lietotāja vienu reizi. Un lai atkautu viltus profilus, atļaut balsot, tādiem, kam ir noteikts ziņojumu skaits, reputācija, varbūt vēl kāds parametrs. Vai arī vēl plusā pieredzējušāka lietotaja balss ir vērtīgāka, nekā jaunpienācēja. Savas pirmās domas esmu pateicis.
|
| |
| |
|