Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » Precizējums
Precizējums
koksisDate: Trešdiena, 19.03.2008, 16:30 | Message # 1
Grupa: Dzēstās

Sveiki visi, kas lasa šo tekstu
Tātad man radās tāds jautājums, izmantojot piedāvāto shēmu, mums kā lietotājiem ir izdevīgāk zaudēt to 1. likmi? tikai lai dabūtu bonusu
Bet ja vinnēt toto likme, tad var ņemt ārā pārpalikumu(piemērma uzliek 10ls un 2 koif.) tad es varētu 10ls izņemt uzreiz, ja vinēs toto likme. Bet tad sanāk ka esmu pa 0 jebkurā gadījumā...jo 10Ls aizgāja uz to otru biržu
Tad nu lūdzu palabojiet mani vai arī pasakeit ka es pareizi sapratu
Paldies

totoDate: Trešdiena, 19.03.2008, 17:34 | Message # 2
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
Reputācija: 27 [54%]
Statuss: Offline
koksis, zaudēt 1.likmi ir labāk toto nevis likmju biržā tikai un vienīgi dēļ shēmas izpildes ātruma un ērtuma. Tikai un vienīgi. Parasti toto izmaksā bonusu neatkarīgi no tā, zaudē Tu vai vinnē pirmo likmi. Vienīgais šobrīd zināmais ir toto Betclic, kas izmaksā bonusu tikai tad, ja pirmā likme ir zaudēta. Taču šodien ienesu to melnajā sarakstā kā toto, kas nemaksā Latvijas iedzīvotajiem bonusu.

Tieši tā, pareizi saprati - pēc pirmās likmes esi "pa nullēm", bet toto Tev izmaksās bonusu par to, ka izpildīji nosacījumu. Tāpēc arī šī tukšgaitas pirmā likme ir arī jāliek, neriskē, neko nevinnē, nezaudē, bet bonusu saņem.

Paņem savus 2000 Ls!

batisredDate: Svētdiena, 23.03.2008, 17:55 | Message # 3
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 32
Reputācija: 4 [8%]
labos toto kur bonuss jaagroza 1 reizi izdeviigaak vinneet toto bet labaak tomeer abas vai visas likmes toto zaudeet jo mees visi izmantojam moneybookers kura ir iemaksu limits caur karti
man pasham shad tad aptruukstas tur naudinja taa ka tas diezgan visu bremzee
un veel vinji savu kontu rietumu banka slegushi kur vareja pa 0.2ls ar parskaitijumu papildinat savu accountu

totoDate: Trešdiena, 26.03.2008, 17:26 | Message # 4
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
Reputācija: 27 [54%]
moneybookers limits ir svarīgs, kad pārskaiti naudu uz karti. Man tas ir 750 Euro jebkuru 60 dienu (t.i. 2 mēnešu periodā). Daudz tas nav, tāpēc nereti tomēr noder, ja esat zaudējuši likmi toto, pārskaitiet naudu pa taisno uz karti un limits netiek izsmelts. Pārējie limiti ir samērā lieli.

Paņem savus 2000 Ls!

Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » Precizējums
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics