Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » neskaidrība
neskaidrība
petjkaDate: Svētdiena, 20.04.2008, 01:53 | Message # 1
Jauniņais
Grupa: Jauns lietotājs
Ziņojumi: 9
Reputācija: 1 [2%]
Statuss: Offline
man tāds nūģisks jautājums:dent: tātad man radās neskaidrība tieši par betfair, piemēram ja es izvēlos futbola spēli un gribu likt pret neižšķirtu, kur "lay" sadaļā pie neižšķirta kofs ir 5.7 un zem kofa ir 179 mārciņas, tad es piemēram varu likt likmi par 20 mārciņām vai man jāliek ir 179 mārciņas?? karoch drusku apgaismojiet mani par šo štelli:dent:

totoDate: Svētdiena, 20.04.2008, 10:30 | Message # 2
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
Reputācija: 27 [54%]
Zem koeficienta rāda summu, ko ir iespējams tajā brīdī uzlikt uz likmi. To, cik Tu gribi likt, Tu pats vari izlemt - nav nekāda ierobežojuma. Vari likt arī vairāk, bet tad būs jāpagaida, kamēr kās to pāŗpalikumu pieņems pretējā pusē.

Paņem savus 2000 Ls!

petjkaDate: Svētdiena, 27.04.2008, 18:37 | Message # 3
Jauniņais
Grupa: Jauns lietotājs
Ziņojumi: 9
Reputācija: 1 [2%]
negribeju cept jaunu topiku, tapec jautajumu uzdoshu tepat, jeb precizak 2 jautajumus.. tatad 1. jautajums jeb neskaidriba ir tada - es pieregistrejos betway.com ieskaitiju tur 40 ls, bet tur teikts, ka bonusaa nak 30 ls, bet tie man nav ieskaitiiti. ko man dariit? rakstiit vestuli vai ari man taa nauda pienaksies kad izdarishu pirmo likmi??
un otrs jautajums ir tads, ka es nevaru izdariit nevienu likmi, es uzspiezhu uz attiecigo likmi ko gribu veikt, bet nekas nenotiek, tjip butu jaatveras likmju kartiitei, bet taa neatveras.. tada, kada no sakuma tada ari paliek:( gribeju zinat vai jums ari nav bijis kkas tamlidzigs?

totoDate: Pirmdiena, 28.04.2008, 09:40 | Message # 4
Admin
betway.com šobrīd maina savu interfeisu, cik saprotu, un no daudziem ir saņemtas dažādas sūdzības. Esmu lasījis arī forumos, kur pieredzējušie gembleri nevar pazaudēt savu naudu... paldies Dievam, vismaz svētkos paliks pāri aliņam smile Mūsu gadījumā protams tas ir slikti.
Bonusu Tu saņemsi tikai tad, kad būsi veicis pirmo likmi - tā ir. Uzraksti vēstuli suport dienestam ar lūgumu paskaidrotm, kad būs iespēja izvietot likmi. Vel iesaku pamēģināt ar citu pārlūku - ja lieto Firefox, tad pamēģini ar IE vai Opera.

Paņem savus 2000 Ls!

BradyDate: Pirmdiena, 28.04.2008, 10:45 | Message # 5
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 54
Reputācija: 11 [22%]
Betway shobriid manuaali straadaa drauga ieteikshana, suutiiju mailu un iedeva bezmaksas likmi 15Ls veertiibaa par ieteikto draugu.

totoDate: Pirmdiena, 28.04.2008, 11:17 | Message # 6
Admin
jā, šiem bonusiem nepievēršu uzmanību, bet tā ir viena laba papildus iespēja saņemt vēl vairāk bonusus daudzos toto.

Paņem savus 2000 Ls!

Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » neskaidrība
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics