| Kādu karti kādā bankā labāk izmantot? |
| toto | Date: Svētdiena, 25.05.2008, 21:43 | Message # 16 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
| aha, tātad jaunajam klientam atlaides nepienākas.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| pinciitis | Date: Pirmdiena, 26.05.2008, 17:13 | Message # 17 |
|
Pieredzes bagātais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 44
| pienākas, ja pieslēdzas pensiju līmenim.
|
| |
| | |
| radiatorz | Date: Pirmdiena, 02.06.2008, 20:46 | Message # 18 |
Superprofesionālis
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 160
| ar totalizatoriem njemos jau paaris gadus, tapeec shii smeema man jau sen naw aktuaala, bet par SEB karteem nav patiesiiba, viss darbojas lieliski, njem visos toto, arii moneybookeras, ir gan visa, gan mastercard, vieniigais masterkard miinuss - newar veikt izmaksu uz karti, bet tas jau ir mastercard miinus newis konkreetaas bankas
( You will be run over by a bus. ) Izmanto bonusu kalkulatoru? Kautkas nepatik vai velies kadu papilfunkciju? Raxti, izlabosim.
|
| |
| | |
| goldbri | Date: Pirmdiena, 02.06.2008, 22:37 | Message # 19 |
|
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 59
| Man personīgi jau vairākas reizes ir tieši problēmas ar SEB VISA karti un nav pat saistīts ar toto lietām un sapratu ka arī citiem mēdz tā būt. Esmu gājis uz banku un skaidrojies un faktiski tas varētu būt sistēmas programmatūras izmantošana SEBā. Viss taču notiek elektroniski. Kā jau iepriekš topikā rakstīju, uzskatu ka ir problēma un labi ja kādam darbojas SEB kartes. Man problēmas bija vecajā (UNIBANKA) un tūlīt pēc jaunās(SEB) ieviešanas, kā tagad, nezinu.
|
| |
| | |
| Shed | Date: Pirmdiena, 30.06.2008, 17:38 | Message # 20 |
|
Savējais
Ziņojumi: 20
Reputācija: 5 [10%]
Statuss: Offline
| Sveiki visiem! Es arī esm uzsācis šo shēmu. DNB Nord Interneta karte pa 7.00 LVL gadā, Moneybooker jau karte veixmiigi pievienota, jautājums, tad, kad sūtīt info Betfair par karti, respektīvi līgums ar banku. Ko lai saku...nebija man nekāda līguma par karti, ir tikai līgums par konta atvēršanu un pieteikums kartei, ko par līgumu diezi vai var nosaukt. Ko tad man sūtīt?
|
| |
| | |
| Philips | Date: Pirmdiena, 30.06.2008, 18:01 | Message # 21 |
|
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 78
| Quote (Shed) Sveiki visiem! Es arī esm uzsācis šo shēmu. DNB Nord Interneta karte pa 7.00 LVL gadā, Moneybooker jau karte veixmiigi pievienota, jautājums, tad, kad sūtīt info Betfair par karti, respektīvi līgums ar banku. Ko lai saku...nebija man nekāda līguma par karti, ir tikai līgums par konta atvēršanu un pieteikums kartei, ko par līgumu diezi vai var nosaukt. Ko tad man sūtīt? cik atceros, tad betfair vispār nepieņem kartes no Latvijas (vismaz tā kādu laiku atpakaļ bija). betfairā naudu skaitu ar bankas pārskaitijumu (kas nav īpaši izdevīgi, jo sanāk liela bankas komisija) vai moneybookers (ātri, ērti, lēti).
|
| |
| | |
| toto | Date: Pirmdiena, 30.06.2008, 18:25 | Message # 22 |
Admin
| Sveiks, Shed! Laipni aicināts mūsu barā Betfair karti nevarēs pievienot, pareizi norādīja Philips (kā redzi, viņš mums ir "Pieredzes bagātais", tātad jātic) - tur līdzekļi tiek pārskaitīti ar moneybookers, tieši tāpēc arī tas moneybookers konts pamatā ir arī nepieciešams. To bankas līgumu par konta atvēršanu saglabā, ar to būs pietiekoši, kad toto Tev prasīs nosūtīt dokumentus. Man pašam arī ir šī pati karte. Philips arī pieminēja bankas pārskaitījumu - tas tāpēc, ka viņš ir ļoti aktīvs un, kad tiek izsmelts moneybookers limits, uz kādu brīdi var izmantot bankas pārskaitījumu, kas gan ir ārprātīgi neizdevīgi (bankas komisija kādi 10-15 Ls)
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| goldbri | Date: Pirmdiena, 30.06.2008, 18:34 | Message # 23 |
|
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 59
| Pagaidām nekur neesmu sūtījis līgumu ar banku, tāds tieši nav prasīts. Ja neprasa, tad iztiek ar citiem dokumentiem kas apstiprina dzimšanas laiku, dzīves vietu, tavu identitāti. Man arī ir DNB Nord Interneta karte un stŗādā bez problēmām, ja prasa kopiju, tad vēstulē papildus norāda to pin kodu un kāpēc tā. Ja nav bankas izraksts par kontu , man ir citas kartes(konta) izdruka, tad sūti to pašu Nord "Konta apkalpošanas līgums Nr. xxxxxx...", viņiem vajag dokumentu kas apstiprina dzīves vietu .
|
| |
| | |
| Shed | Date: Pirmdiena, 30.06.2008, 19:58 | Message # 24 |
|
Savējais
Ziņojumi: 20
Reputācija: 5 [10%]
| Ok, paldies par info. Sūtīšu kādu komunālā maksājuma kvīti.
|
| |
| | |
| indian999 | Date: Pirmdiena, 04.08.2008, 13:04 | Message # 25 |
Profesionālis
Ziņojumi: 102
| nu man tagad ir pienacis briidis kad vajadzetu iztaisiit veel vienu papildus kontu/karti gjimenes loceklim lai tas vareetu arii padarboties ar so jauko sheemu... man pasham ir Kraajbankas karte VISA Virtuon ar USD kontu.. kopumaa ir praktiski viss darbojies.. neskaitot kaadus 2-3 toto kur sho karti nepienjeema... ja reiz taisu jaunu kontu tad drosi vien buutu vispraatiigaakais taisiit taadu pasu VISA Virtuon bet tikai ar GBP valuutu jo mums kaa zinaams sheit 80% dariijumi ir GBP taapeec vareetu veel nedaudz ieekonomeet lai nebuutu visu laiku jaaveic naudas konvertaacijas.. varbuut kaads iesaka kaadu citu karti iznjemt Kraajbankas VISA Virtuon???
|
| |
| | |
| toto | Date: Pirmdiena, 04.08.2008, 14:13 | Message # 26 |
Admin
| nezinu kā ir ar naudas pārvedumiem, bet man uz DnbNord VISA Virtual nauda atnāk citreiz pat dienas laikā. Arī izdevīgi naudas ziņā. Tikai naudu var izņemt no bankas konta, jo karte bankomātam neder.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| indian999 | Date: Pirmdiena, 04.08.2008, 15:32 | Message # 27 |
Profesionālis
Ziņojumi: 102
| uzzinaaju kraajbankaa ka VISA electron var buut tikai LVL un USD valuutas bet VISA classic EURO USD un LVL valuutas.. kraajbankaa izraadaas visa karti ar pamatvaluutu GBP vispaar nevar uztaisiit... kaada tev pamatvaluuta savai kartei toto?
|
| |
| | |
| toto | Date: Pirmdiena, 04.08.2008, 16:20 | Message # 28 |
Admin
| LVL. Jo moneybookers man ir Euro, bet LVL kurss ir piesiets Euro kursam. Tā kā tagad moneybookers vairs tik daudz nav jāizmanto, tad gan jāpārdomā kādu karti ar kādu valūtu izmantot. Bet, manuprāt, vienalga kaut kur uz tiem kursiem jebkurā gadījumā nauda tiek nedaudz zaudēta. No tā neizbēgt..
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| Rizix | Date: Otrdiena, 05.08.2008, 14:16 | Message # 29 |
|
Jauniņais
Grupa: Jauns lietotājs
Ziņojumi: 6
Reputācija: 2 [4%]
| Piebiedroshos visiem sliktajiem komentariem par SEB .... ta ka man ir SEB mastercard tad censhos to izmantot bet regulari ir problemas...pat betway nevar ieskaitit naudu jo SEB ir aizliegumi uz azartspelju lapam! un daudzas vietas nemaz nevar karti pieregistret, ta ka ja vel nau kartes no SEB tad labak izveleties citu banku!
|
| |
| | |
| toto | Date: Otrdiena, 05.08.2008, 14:29 | Message # 30 |
Admin
| tiešām SEB ir aizliegums uz betting saitiem? Interesanti - it kā no vienas puses pasargā klientu, bet nu šajā shēmā viņi pasargā klientu no peļņas
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| |
|