Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Sagatavošanās » Konts bankā, kredītkarte » Caribsports (nedriikst vinneet toto)
Caribsports
jakinshDate: Trešdiena, 06.08.2008, 14:02 | Message # 1
Speciālists
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 87
Reputācija: 17 [34%]
Statuss: Offline
Vārdu sakot iebraucu auzaas un lai taa nenotiek ar jums tad ievērojiet

Caribsports noņem bonusa summu pie izmaksas vienalga vai Tu esi uztaisījis rolover vai nee

Es piemēram iemaksāju 500$ dabvūju bonusu 250$ rollover x5 = 3750$ Nu man jau kā vienmēr toto tikai vinnesti smile - apgrozīju es tos 4000$ un tad supports saka variņemt ārā, ko arī daru - tur man saka ka jādzēš kredīts, lai dabūtu izmaksu, ko arī daru un no maniem 550$ pēkšņi parādās 300$ - vot tā ... ta ka pakāsu uz rollover kādus 200Ls un vēl bonusu noņēma 125Ls tā ka rezultātā 325Ls pakāsiens

un visa sūri grūti pelnītā nauda vējā ..

Toties izmaksa uz moneybookers gan viņiem notiek 2 min. laikā :))))

Ziņojumu laboja jakinsh - Trešdiena, 06.08.2008, 14:04

totoDate: Trešdiena, 06.08.2008, 16:25 | Message # 2
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 898
Reputācija: 27 [54%]
Izpildīji nosacījumu un vienalga bonusu neiedeva? Kaut kas nelīmējas kopā. Tad jau jācīnās vēl. Lielas atšķirības likmēs bija, ka tik daudz zaudēji?!

Uz kādām likmēm liec pārsvarā?

Paņem savus 2000 Ls!

indian999Date: Trešdiena, 06.08.2008, 17:59 | Message # 3
Profesionālis
Ziņojumi: 102
Reputācija: 16 [32%]
loti loti diivaini..

es arii nesaprotu sho teikumu: tur man saka ka jādzēš kredīts, lai dabūtu izmaksu, ko arī daru... kaads krediits jaadzeesh lai dabuutu izmaksu????

liels paldies ka padalies info par shaadaam lielaam kljuudaam bet taa ir totaala kraapshanaas manupraat!

jakinshDate: Trešdiena, 06.08.2008, 18:09 | Message # 4
Speciālists
Ziņojumi: 87
Reputācija: 17 [34%]
nosacījumu izpildīju un bonusu iedeva - uztaisīju arī nepieciešamo turn over 5 reizes - atvērās iespēja izņemt naudu . Bet bonuss, ko pielika pie mana depozīta uzrādījās pie kopējiem līdzekļiem (pēc 500 depozīta kopējā summa, ko varēju likt uz likmēm bija 750$) bet iekavās zem šīs summas mazākiem burtiem visu laiku bija rakstīts 250$ on credit . Un lai varētu izmaksāt naudu prasīja to kredītu dzēst un rezultātā man no izmaksājamajiem 550, ko gribēju izņemt iedeva tikai 300 uz izmaksu kaut gan turn over kā man apliecināja admins ir izpildīts un tā nu man account bilance ir 0 un uz moneybookers 300

Nu likmes liekot man gandrīz sanāk ka uz 100Ls 10 es zaudēju

Izvilkums no T&C:

4. Bonus expires upon cashout [Details] ->

# All Bonuses are applied for playing purposes and is intended only to increase your wagering ability

# The Bonus will only be added upon request (indicating acceptance of the listed Rules).

# Once added, the bonus will be displayed as a credit.

# If your account balance and or active wagers fall below $50.00, the credit will be cleared.

# One account per Customer - characteristics of an account being shared can result in refusal of this bonus.

# Only one sign up bonus per household.

Ziņojumu laboja jakinsh - Trešdiena, 06.08.2008, 18:14

Forums » Sagatavošanās » Konts bankā, kredītkarte » Caribsports (nedriikst vinneet toto)
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2008

Clicky Web Analytics