| nosacījumu izpildīju un bonusu iedeva - uztaisīju arī nepieciešamo turn over 5 reizes - atvērās iespēja izņemt naudu . Bet bonuss, ko pielika pie mana depozīta uzrādījās pie kopējiem līdzekļiem (pēc 500 depozīta kopējā summa, ko varēju likt uz likmēm bija 750$) bet iekavās zem šīs summas mazākiem burtiem visu laiku bija rakstīts 250$ on credit . Un lai varētu izmaksāt naudu prasīja to kredītu dzēst un rezultātā man no izmaksājamajiem 550, ko gribēju izņemt iedeva tikai 300 uz izmaksu kaut gan turn over kā man apliecināja admins ir izpildīts un tā nu man account bilance ir 0 un uz moneybookers 300 Nu likmes liekot man gandrīz sanāk ka uz 100Ls 10 es zaudēju Izvilkums no T&C: 4. Bonus expires upon cashout [Details] -> # All Bonuses are applied for playing purposes and is intended only to increase your wagering ability # The Bonus will only be added upon request (indicating acceptance of the listed Rules). # Once added, the bonus will be displayed as a credit. # If your account balance and or active wagers fall below $50.00, the credit will be cleared. # One account per Customer - characteristics of an account being shared can result in refusal of this bonus. # Only one sign up bonus per household.
Ziņojumu laboja jakinsh - Trešdiena, 06.08.2008, 18:14 |